O NAMAPROIZVODIFOTO GALERIJAPITANJAKONTAKTPOVRATAK NA POCETNUSTRANU
     
MLADMIL - PREPARAT ZA REGENERACIJU KOSE
KLIKNI DA UVECAS SLIKU
Mladmil je atestiran preparat, proizveden isključivo na bazi lekovitog bilja, čija je osnovna i najvažnija funkcija regeneracija kose. On vrši revitalizaciju celokupnog vlasišta na glavi, ubrzava proces rasta, jača koren kose, otklanja perut i svrab, smanjuje uvećanu masnoću i sprečava pojačano opadanje kose. Jedna boca sadrži 250 ml Mladmil preparata.

CENA: 800.00 din + ptt
NAPOMENA: Cena je podložna promeni!
BIOŠAMPON MLADMIL
KLIKNI DA UVECAS SLIKU

Biošampon je izvrsno sredstvo za pranje i održavanje zdrave i oštećene kose. Jedinstven je po tome što u svom sastavu sadrži čak 65% ekstrakta lekovitog bilja. Izrađen je po licenci MLADMILA. Deluje protiv seboreje (povećana masnoća) i peruti, a u sadejstvu sa preparatom Mladmil sprečava opadanje kose i doprinosi regeneraciji celokupnog vlasišta na glavi. Kvalitet biošampona kontroliše Zavod za zaštitu zdravlja Republike Srbije. Jedna boca sadrži 250 ml Biošampona.

CENA: 700.00 din + ptt
NAPOMENA: Cena je podložna promeni!
KOMPLET ZA TRI MESECA
KLIKNI DA UVECAS SLIKU
Komplet za tri meseca rada sadrži 8 boca Mladmil preparata po 250 ml, 2 boce biošampona po 250 ml i 2 anatomska masažera.


CENA: 7.500.00 din + ptt
NAPOMENA: Cena je podložna promeni!


ANATOMSKI MASAŽER
KIKNI DA UVECAS SLIKU
Anatomski masažeri koriste se pri upotrebi preparata i biošampona.CENA: 400.00 din 2 kom + ptt
NAPOMENA: Cena je podložna promeni!


VAŽNE NAPOMENE
 
Ukoliko se budete strogo pridržavali ovog uputstva, nova kosa mora početi da Vam raste najkasnije od 45 do 60 dana, a u težim slučajevima oko 90 dana. Jednom uspostavljen proces regeneracije ne znači da Vam naš preparat više nije potreban. Naravno, da ne bude zabune: proces regeneracije korena kose se može ponovo uspostaviti samo pod uslovom da koren kose nije odumro, da pore na koži zajedno sa izvodnim kanalima lojnih žlezda nisu skroz zatvorene ili da Vam razni teretmani nisu trajno oštetili vlasište na glavi.

Koliko dugo trebate upotrebljavati preparat Mladmil?

To je individualni proces i svaka osoba je slučaj za sebe. Preparat se koristi sve dok postoji potreba za njegovim korišćenjem, ili sve dok su u organizmu prisutni procesi koji dovode do odumiranja folikula.

Vašu porudžbinu možete ostvariti putem e-mail adrese koja glasi:
mladmil@mds-mladmil.com
ili putem telefona:
+381 32 710 025; +381 32 711 711; +381 11 27 71 758;