O NAMA PROIZVODI POCETNA STRANA
 
 
 
Mirišljava so za kupanje
KLIKNI DA UVECAS SLIKU KLIKNI DA UVECAS SLIKU KLIKNI DA UVECAS SLIKU KLIKNI DA UVECAS SLIKU
U kadu napunjenu vodom staviti 2 supene kašike mirišljave soli. Kombinacija etarskih ulja, žalfije i divljeg kestena u mirišljavoj soli izuzetno blagotvorno deluje na cirkulaciju perifernog krvotoka i osvežava umorno telo. Postoji ekskluzivno pakovanje u staklenoj ambalaži (250g-1500g) i komercijalno pakovanje u plastičnoj ambalaži (50g-280g). Za mirišljavu so od 280g isporučuje se u transportnim kutijama od 80 komada a za mirišljavu so od 50g isporučuje se u transportnim kutijama od 280 komada. Ekskluzivna pakovanja isporučuju se po dogovoru!
Mirišljave soli isporučuju se u tri osnovna oblika: plavi fresh, fantasy i zelena jabuka.
Tečni deterdžent za pranje posuđa "Suza"
KLIKNI DA UVECAS SLIKU
Tečni deterdžent za pranje posuža "Suza" sastoji se od 12% aktivne materije sa dodatkom penušavca i sredstva za negu ruku. Isporučuje se u ambalaži od 0,5 l - 25 l.
Tepisol
KLIKNI DA UVECAS SLIKU
Tepisol je izvrsno sredstvo za pranje itisona, tepiha, podnih obloga, mebla i zavesa. Isporučuje se u ambalaži od 500 ml i 1000 ml.
Biošampon za kosu
KLIKNI DA UVECAS SLIKU
Biošampon je izvrsno sredstvo za pranje i održavanje zdrave i oštećene kose. Jedinstven je po tome što u svom sastavu sadrži čak 65% ekstrakta lekovitog bilja. Izrađen je po licenci MLADMILA. Deluje protiv seboreje (povećana masnoća) i peruti, a u sadejstvu sa preparatom Mladmil sprečava opadanje kose i doprinosi regeneraciji celokupnog vlasišta na glavi. Kvalitet biošampona kontroliše Zavod za zaštitu zdravlja Republike Srbije. Jedna boca sadrži 250 ml Biošampona.
Pasta za ruke "Emdesa"
KLIKNI DA UVECAS SLIKU
Pasta za ruke "Emdesa" je deterdžentno abrazivno sredstvo namenjeno za pranje zaprljanih ruku u industriji, radionicama i domaćinstvu. Može se koristiti za pranje kuhinjskog posuđa i sanitarija. Prisustvo glicerina štiti vašu kožu. Posle upotrebe poklopac zatvoriti.
"Emdesa" gel pasta je deterdžentno sredstvo za pranje ruku. Pogodna je za korišćenje u kancelarijama, radionicama i drugim javnim mestima. Prisustvo glicerina štiti vašu kožu. Posle upotrebe poklopac zatvoriti.